Gazdi beszámolók
Mászlai Nikolett (Tokaj)

Dalton

Fekete Ezüst Klasszikus Cirmos Fehérrel
2016-07-23

Élmény:

Dalton már régóta nálunk van. Nagyon kedves, és aranyos cica. Nagyon a szívünkhöz nőtt, és szinte családtag lett. Öröm volt nézni, ahogy kicsi 12 hetes korától egészen mostanáig kiscicából igazi kandúrrá fejlődött. Imád játszani, olyankor teljes önkívületbe esik és csak a játékra koncentrál. Néha rájön az öt perc és fel alá rohangál az egész lakásban. Velünk alszik az ágyban is. Mikor hazaérünk egyből jön hízelegni, és ugrik az ölünkbe.

Nagy Viktória (Debrecen)

Aslan Zafír

Barna Klasszikus Cirmos Fehérrel
2016-04-29

Élmény:

Szeretnék megosztani Aslanról egy kis történetet. Aslanról tudni kell, hogy imád mindenféle játékot, és nagyon nagy felfedező. A minap érkezett meg hozzánk az új etető tálja. Mivel lesz egy másik cicánk így olyan tálat vásároltunk ami fedett és érzékeli a chipet a nyakában és csak neki nyílik ki. Napokon keresztül csak ült és nézte mi lehet ez. Aztán egyszer csak közelebb ment és meglátta ,hogy benne van a tápja. Onnantól kezdve már nem félt tőle

Kiss Kitti (Bocskaikert)

Carrie

Fekete
2016-02-15

Élmény:

Carrie egy hatalmas nagy cica lett mióta nálunk van. Imádunk vele lenni, és szeretjük azt is ahogy hozzánk viszonyul. Szeret nagyon játszani, és még néha bújócskázni is szoktunk vele. Elbújunk és mikor nem lát minket a jellegzetes prüttyögő hangján keres minket a lakásban fel alá. Mikor észreveszi hová bújtunk, már nagy az öröm, hízeleg ahogy csak tud, hogy megtalált minket. Nagyon a szívünkhöz nőtt.